BORRELPLANK
Deze borrel is maaltijd waardig
— // —
Charcuterie
Serano ham | fuet | chorizo | pittige salami | cornichons | Amsterdamse uitjes | grove mosterd
Kazen
Oude kaas | fumet d’amber | roombrie | abdijkaas | honing-port-stroop | vijgencompote | gemarineerde olijven | dadels
Broodmand & smeersels
Kletsenbrood | platbrood | breekbrood | tapenade | aioli | muhammara | baba ganoush
— // —
Warme gerechten
Rendang bitterbal
Albondigas (pittige balletjes in tomatensaus)
Gamba’s al ajillo
Chicken wings piri piri
Quiche met zalm en geitenkaas
— // —
Zoet
Hangop met seizoensfruit en crumble fantasie
— // —
Natuurlijk houden we graag rekening met alle allergieën en andere dieetwensen
INDONESISCHE RIJSTTAFEL OF BUFFET
Onze chef heeft een paar jaar op Bali gewoond, gewerkt en daar van locals leren koken
— // —
Rendang
Kruidige runderstoofpot | kokosroom | citroengras
Ikan pepisan
Makreel in bananenblad gestoomd | knoflook | tomaat | limoen
Saté ayam & pindasaus
Gebakken kipsaté | gefrituurde uitjes
Sajour boontjes
Sperziebonen | kruidige kokosroom
Smoor terong
Gestoofde aubergine | gember | kruidenpasta
Sambal telor
Gebakken & gekookte eieren | pittige saus
Nasi goreng
Gebakken rijst | groenten | trassi
Witte rijst
Basmati rijst | citroen blad
— // —
Gado gado
Ei | aardappel | boontjes | wortel | taugé | witte kool | pindasaus | gefrituurde uitjes
Zoetzure salade
Komkommer | wortel | rode ui | taugé
Atjar tjampoer
Frisse koolsalade
Extra
Kroepoek | sambal | seroendeng | cassave | gebakken banaan
— // —
We kunnen ook een complete bar, cocktails of een wijnarrangement verzorgen
21 JAAR DINER
Het vieren van de 21e verjaardag is ook in Nederland een traditie aan het worden.
—//—
3 bereidingen van zalm
Tartaar | carpaccio | geschroeid | wasabi mayonaise | wakame | ingelegde groenten | sesam
–//–
Asperge roomsoep
Peterselie olie | desemcroutons | beenham
–//–
Gevulde kip
Omwikkeld met Serrano ham | gevuld met mozzarella | pesto | port-rozemarijn-jus | risotto-truffel-bitterballen | geroosterde groenten
–//–
Hangop & aardbeien
Citroen merengue | munt | chocolade
—//—
We verzorgen heel graag een aangeklede dinertafel met bloemen, menukaarten, glinsterende glazen en tafellakens. Bij jullie of op onze locatie
WIJNGAARD DINER
Onze chef heeft een klassieke Franse opleiding genoten waarna in het hart van de Bourgondische streek deze kennis en kunde verder verdiept
— // —
Gevulde “monchou truffel”
Gedroogde tomaat | truffelolie | Provençaalse tuinkruiden
—//—
Schuimende Bouillabaisse
Garnaal | mossel | zalm | brood met rouille
Of
Pastinaaksoep met peer
Amandel-peterselie-pesto | kaascroutons
—//—
Coq au vin
Kippendijen in rode wijn | gerookte bospeen | knolselderij-abdijkaascrème | gekarameliseerde zilveruitjes | geroosterde “la raHe” aardappeltjes | bietenchips
Of
Geroosterde pompoen “en croute”
Gebakken in bladerdeeg | geitenkaas | spinazie | pecan noten | port-tomaten- rozemarijnjus | geroosterde “la raHe” aardappeltjes | Chioggia bietjes
—//—
Triple mousse au chocolate
Nougat crumble | aardbei | munt
— // —
Wij kunnen ook voor prachtige locaties in en rondom Tilburg zorgen. Bijvoorbeeld een glazen planten kas waar de druivenranken van het plafond hangen.
OFYR BBQ MENU
Een absolute passie van onze chef is koken op echt vuur. Dit verrijkt niet alleen de smaak, maar is met onze Ofyr BBQ ook een sfeermaker en een lust voor het oog.
— // —
Gegrilde garnalen brochette
Citroenmayonaise | affila cress | gepofte paprika
— // —
Op hout gerookte kipfilet & mango chutney
Veldsla | appelcider –sjalotten vinaigrette
— // —
Gepofte knoflooksoep
Geroosterde langoustine | kruidenolie | saffraan boter | desembrood
— // —
Op mosterd gebakken kabeljauw
Gegrilde witloofsalade | krokantjes van schorseneren | champagnesaus
— // —
Gegrilde entrecote
Rode port- rozemarijnjus | geroosterde rozeval aardappeltjes | geroosterde groenten
— // —
Gebakken banaan
Pure chocolade | karamel-zeezout | bastogne crumble
— // —
Naast het verzorgen van hapjes en drankjes kunnen we ook voor live muziek zorgen.
VEGETARISCH BBQ MENU
Juist op de BBQ kun je smaakvol, kleurrijk en uitgebreid vegetarisch koken.
— // —
Gegrilde Knolselderij steak
Béarnaise saus
Black bean burger
Geroosterde bun | smokey BBQ-saus
Geroosterde witlof
Met koffie
Gebakken Caprese
Mozzarella | basilicum
Geroosterde jonge wortel
Citroen tijm | za’atar
Groene asperges
Pijnboompitten | Parmezaanse kaas
Gegratineerde porto bello
Parmezaanse kaas | truffel
Salades en brood:
Tabouleh salade
Bulger | munt | peterselie | tomaat | ui | granaatappel
Geroosterde groenten salade
Paprika | aubergine | courgette | feta | noten | rode wijn vinaigrette
Rozeval aardappelsalade
Abdijkaas | gedroogde tomaat | olijven | lente-ui | ei
Brood met smeersels
Libanees platbrood | Turks brood | muhammara | babba ganoush | aioli
–//–
Een menu als dit smaakt nog lekkerder op onze eigen groene buitenlocatie met prachtige tuin en moestuin in Tilburg Zuid.
ITALIAANSMENU
We hebben ook een kok in huis die gepassioneerd en gespecialiseerd is in de Mediterraanse keuken.
— // —
Primo piatto
Risotto al pomodoro (Vega)
Tomaten bouillon | gefrituurde uienringen | zwarte truffel schaaf | pistache olie
Maccheroni bresaola e radicchio (Vlees)
verse pasta | bresaola | radicchio | roomsaus | Parmezaanse kaas
Fregola Sarda (Vis)
Dé pasta van Sardinië | inktvis | geroosterde pistache | sinaasappelrasp
Secondo piatto
Raviolo ricotta (Vega)
grote ravioli | ricotta | salieboter | Parmezaanse kaas
Saltimbocca alle Romana (Vlees)
kalfsoester | Parmaham | salie | wittewijnsaus | roseval aardappel
Papardelle alle vongole (Vis)
verse pasta | venusschelpen | zoete tomaatjes | kappertjes | chilipeper | ansjovisbeignets
*
Dolce
Caffè di Nona
Koffielikeur | Crodino | canttuccini
Semifreddo
alla Mandorle
Licht amandelijs | Italiaanse meringue | nootkrokant
–//–
Dit menu smaakt nog beter met een aangepast wijnarrangement en sommelier aan tafel die uitleg geeft.
KERSTMENU
Ook tijdens de kerst en feestdagen verzorgen we menu’s bij jullie of op een locatie van ons.
— // —
Gerookte zalm bonbon
Hollandse garnalen | gin-cocktailsaus | citroen-peterselie vinaigrette
Of
Creme brullee van geitenkaas
Cranberries | balsamico siroop | pecan | vijgen | frisee
Of
Steak tartare van hert
Kwarteleitje | notensalade | portstroop | krokantje van Parmezaan
–//–
Bospaddenstoelen-truffel-soep
Knoflookcroutons | (krokante pancetta) | peterselie-olie
–//–
Hazenpeper en croûte
In bladerdeeg gebakken | Port-rozemarijn-jus | pure chocolade | cantharellen | truffel aardappeltjes | geroosterde bospeen
Of
Snoekbaars met Parmezaan-kruidenkorst
Champagne-mosterdsaus | gepofte tomaat | lumb vis kaviaar | truffel aardappeltjes | geroosterde bospeen
Of
Mushroom Wellington
Porto bello | pompoen squash | port-rozemarijn-jus | truffel aardappeltjes | geroosterde bospeen
—//—
Stoofpeer cheesecake
Bastogne crumble | citrus | kaneel | steranijs
–//–
Bij de feestdagen horen natuurlijk heerlijke bubbels en andere lekkere wijnen. Ook dit hebben we in huis natuurlijk.
WE MAKEN GRAAG MENU'S OP MAAT
Dit zijn slechts enkele voorbeeldmenu’s. Wij maken voor jullie gezelschap, bijeenkomst of gelegenheid graag een menu op maat. Jullie geven aan wat je lekker zou vinden waarna wij een menu voor jullie schrijven.
Nadat je van ons je ‘op maat’ menu hebt gehad mag je altijd nog aangeven dat je bepaalde ingrediënten of gerechten liever anders zou willen. We maken met plezier aanpassingen tot het menu helemaal naar wens is.
Natuurlijk houden we graag rekening met alle dieetwensen, allergieën en zwangerschappen. Ook hier maken we aanpassingen voor in het gekozen menu.
ook locaties, bediening, drankjes, aankleding en meer
Naast deze menu’s kunnen wij ook zorgen voor een locatie (in de regio Tilburg), de bediening, tafelstyling, drankjes of zelfs entertainment in de vorm van muziek, theater, circus, dans en meer.
Ook het door ons laten vastleggen van het event behoord tot de mogelijkheden. Een mooie film of fotorapportage om de mooiste herinneringen te bewaren.