OVER

DE SMAAKMAKERIJ MAAKT DEEL UIT VAN EEN KETEN VAN 'FOOD LOVING COMPAGNIES'


DE SMAAKMAKERIJ
Catering & events


TE GEKKE ETENTJES
Foodconcepts & locatiediners

TE GEKKE FOODTRUCKS

ONS verhaal

SANDER

Sander is oprichter van De Smaakmakerij, catering en events.
Sander heeft lang twee passies gecombineerd; koken en reizen. Van hamburgers flippen in Australië tot een 5-sterren-lodge runnen in Mozambique. Zijn laatste reisavontuur was vijf jaar geleden in Indonesië. Al deze wereldse smaken verweeft hij in zijn menu’s met krachtige smaken.

De Smaakmakerij biedt catering bij mensen aan huis, voor bedrijven of we organiseren een compleet feest of event voor jullie. Bijvoorbeeld een complete foodcourt met foodtrucks en foodstands voor een bedrijfsfeest van 1500 gasten. We ontvangen jullie ook graag op een van onze ‘te gekke’ locaties voor een diner, borrel, feest, verjaardag of bruiloft.

Nina is grondlegger van Te Gekke Etentjes. Sinds 2012 organiseert zij ‘eendags-restaurants’ op allerlei bijzondere plekken in Tilburg en omgeving. 
De gasten worden verrast door een speciaal diner, vaak met live muziek of theater, op bijzondere plekken zoals een weiland, een skatepark, een glazen plantenkas, een kerk, een treinwagon en meer. Deze locaties zijn echte pareltjes waar je normaal niet zomaar uiteten kunt. 

Een aantal keer per jaar zijn er diners waar je voor in kunt inschrijven, maar de meeste Te Gekke Etentjes gebeuren voor besloten groepen. Bij een besloten event organiseren wij de dag zoals gewenst, van vergadering met lunch tot een compleet bedrijfsfeest met band of een bruiloft, en altijd op een te gekke locatie van ons!
Zie meer over te gekke etentjes >>>

Te Gekke Foodtrucks.nl bestaat op dit moment uit een Foodtruck voor frites (met oriëntaalse sauzen, toppings en natuurlijk onze rendang-stoof), een Foodtruck voor onze rendang kroket en bitterbal, en een ijsbar met een Teppanyaki ijsplaat. 
Met onze foodtrucks gaan we naar festivals zoals Whooha, Road Burn, maar we kunnen ook een te gek mini Foodtruck fest organiseren op een van onze locaties in Tilburg en omgeving.